HydroMed-massage

HydroMed-massage

Tijdens deze revolutionaire ontspanningsmassage lig je gedurende de hele behandeling op je rug, op een warm en comfortabel watermatras. Het matras biedt een uitermate prettige rugligging waarbij nek- en rugwervels goed worden ondersteund. De warmte van het water zorgt voor een optimale doorbloeding en ontspanning van de spieren en het zenuwstelsel.

De lichte beweeglijkheid van het warme water en het ‘kabbelende’ geluid geven extra ruimte, zodat je de massage dieper kunt ervaren, waardoor de massage jou nog meer revitaliseert en kalmeert. Door de speciale eigenschappen van het matras kan ik je hele lichaam goed masseren (ook je rug dus!), terwijl je de gehele sessie comfortabel op je rug ligt.

Hydromedmassage

Het is met het hydromed-massagesysteem mogelijk om ook mensen met klachten als fybromyalgie, rugklachten, bekkenklachten een complete lichaamsmassage te geven. Zo is het dus mogelijk voor mensen, die niet in buikligging kunnen/willen liggen, een totale massagebehandeling te ondergaan. Ik masseer het lichaam met behulp van jouw eigen gewicht als tegendruk, de achterzijde van je lichaam door middel van een techniek waarbij ik mijn handen en onderarmen met olie tussen de matras en jouw lichaam schuif.

Het is de ultieme ontspannende massage!

Deze ontspannende behandeling is ook bijzonder geschikt voor mensen die minder mobiel zijn, zoals ouderen of gehandicapten.