Magnesium-massage

Magnesium-massage

Magnesiummassage: een dubbele weldaad voor uw spieren!

Verhoog u magnesiumspiegel via de huid!

Na zuurstof en water is magnesium de derde levensbehoefte van de mens. Magnesium wordt daarom in de volksmond het  ´witte goud´ genoemd! Het heeft vele werkingen, waaronder de invloed op de spieropbouw en spierontspanning. Een magnesiummassage wordt uitgevoerd met magnesium olie, waardoor de massage een dubbel effect creëert. Naast de ontspanning die ontstaat door het masseren, wordt magnesium via de huid (transdermaal) snel en effectief opgenomen. Tezamen brengt dit een diepe ontspanning en herstel van spieren teweeg.

We gebruiken hiervoor de ‘pure’ magnesium olie… een vloeibare vorm van magnesium(chloride) die een hoge concentratie magnesium bevat: 5 ml olie bevat ongeveer 500 mg magnesium.

Magnesium scrub massage

Magnesiumpakking: ‘Pure’ magnesiumchloride en warmte: een doeltreffend resultaat!

Naast het verkwikkende effect van deze pakking, maken we gebruik van de krachtige re-mineraliserende werking. Een pakking met magnesium gel zorgt voor een directe opname van magnesium via de huid. Tijdens de pakking wordt uw hele lichaam ingesmeerd met magnesium-gel. We gebruiken de ‘pure’ magnesium gel. Deze gel bevat een hoge concentratie magnesium chloride (30 %). Op deze manier wordt het direct via de huid opgenomen in de lichaamscellen.

Licht masserend brengen we de pakking aan. Na het aanbrengen van de gel wordt u omwikkeld met plastic folie en bedekt met een infrarood warmtedeken of losse warmtepakkingen. De weldadige warmte bevordert de doorbloeding van de huid, waardoor poriën zich openen en de magnesium maximaal opgenomen wordt. Daarnaast heeft de diepwerkende warmte een ontspannende invloed op het lichaam. De gel trekt in het lichaam en wordt na de behandeling weer afgenomen of in gemasseerd.

De magnesiumscrubmassage is een massage waarbij het lichaam wordt gemasseerd met een magnesiumscrub. Doordat er Keltisch zeezout inzit, is deze pakking makkelijk met warm water en doeken te verwijderen .

 

Magnesium