Reviews

Reviews

Ik voel me erg op mijn gemak! Mijn nek- en schouderklachten zijn gelijk een stuk minder na een massage. Echt een aanrader!

Voordat ik bij Kim kwam voor de Access Bars™-behandelingen was ik altijd in de AAN-stand en dat ik van alles moest van mezelf, terwijl ik daar helemaal niet de energie voor had. Na de eerste behandeling merkte ik daarin al iets meer rust dat ik dingen wat makkelijker los kon laten. In totaal heb ik nu 4 keer een Acces Bars™-behandeling gehad en ik moet zeggen dat ik veel meer rust in mijn hoofd en lijf heb. Dat ik anders tegen bepaalde dingen aankijk of mezelf helemaal niet meer druk om dingen maak. Het heeft me ook meer inzicht gegeven in wat ik nodig heb om verder te komen en iedere dag weer opnieuw de vraag aan mezelf te stellen wat kan deze dag mij brengen en wat heb ik nodig om het beste uit mezelf te halen! Ik ben zo blij dat ik deze behandelingen heb gehad. Het is echt een verrijking in mijn leven. Dank je wel Kim!

Bij Kim worden de spieren vóór een hardloopwedstrijd/trailrun ‘loopklaar gemaakt’en ná de wedstrijd kan ik altijd terecht voor een behandeling tegen extreme spierpijn. Verschillende methodes en middelen (o.a. andullatie-therapie en cupping) bij hardnekkige spierproblemen zijn mogelijk en er wordt écht de tijd voor je genomen!

Beste massagesalon ooit 🙂 Ben al bij verschillende langs geweest, maar voel me hier heel erg op mijn gemak en heb zo optimaal kunnen genieten van de heerlijke massage!

De naam zegt het al: Time To Relax Now! Bij Kim ben je op het juiste adres. Zodra ze eenmaal je ‘klacht’ kent, is de behandeling vaak een makkie. Ook zonder klachten, kun je voor een relaxing-moment goed bij haar terecht. Beveel het iedereen aan. Lieve groet, Alinda.

Time To Relax Now is echt een plek om even tot rust te komen. Tijd voor jezelf! Heerlijke massages. Access Bars™ is ook echt een aanrader, geeft rust en onstpanning!

Super fijne, rustige, maar ook gezellige sfeer. Er wordt geluisterd naar je klachten en vanuit daar wordt er gekeken welke behandeling het beste past. Ik vind zelf het Andullatiematras en een magnesium-massage heel fijn. Ik voel me altijd weer goed en ontspannen na een behandeling bij Kim!

Al een hele tijd klant bij Kim. Je wordt altijd enorm in de watten gelegd en ze past de behandeling aan naar wat je nodig hebt. Ontspannen en relaxed!